Gőzkandalló 800 3D mélység 300mm 1 színű

- 20%

Méret: 800*300*250mm
Beépített méret: 780*280*270mm

Doplnky:
Gyártó: Water vapor fireplace LODOR
Garancia idő: 24 hónap
A termék kódja: 3D800 (800/300/1)
Hozzáférhetőség: 1db 2024.10.31.
541 394 Ft Ár ÁFA nélkül
687 570 Ft DB
Eredeti ár 859 463 Ft , Árengedmény 20 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Víztartály: 1.375L

Teljesítmény: 290W

Súly: 16kg

Csatlakozás: 230V

Égési idő 6h - 24h a beállítástól függően

Az égési hatás száraz gőzt eredményez, amely minimális nedvességet tartalmaz.
Bármilyen tárgyat elhelyezhet a gőztűzhelyünk közvetlen közelében a tűzhatás fölött, a száraz gőz nem nedvesíti vagy károsítja azokat.
Ezért a kandalló fölé tévét, képet vagy bármit elhelyezhet a sérülés veszélye nélkül.

Az alapmodell megrendelése esetén az ár tartalmazza:

* Távirányító a be- és kikapcsoláshoz, valamint a láng magasságának 7 fokozatú beállításához.

* A kandalló kézzel is vezérelhető a kandallón, be- és kikapcsolható és 7 lángmagasságra állítható.

* Az ár tartalmazza a tömlőt, amelyen keresztül a kandalló a töltés bekapcsolásakor automatikusan desztillált vizet pumpál a kandallóba. Amikor megtelt, automatikusan kikapcsol.

* A gőztűzhely speciálisan kezelt, így az égő tűzimitáció szinte megkülönböztethetetlen a hagyományos tűztől.

Fizetős szolgáltatások:

* Aroma - Hozzon létre egy gyönyörű illatos légkört 2db cserélhető illatanyaggal. Bekapcsolhatsz egy illatot, vagy egyfajta illatot, vagy mindkettőt egyszerre.

* Tűz hangja külön díj ellenében rendelhető. A kandalló bekapcsolásakor automatikusan megszólal a tűz hangja. A hangerő manuálisan állítható a kandallón.

* Ha korlátlan töltésért fizet, a kandalló addig működik, ameddig Ön szeretné, pl. 24 óráig. A kandalló aljából vagy oldaláról (igény szerint) 1-5 méteres töltőcső vezet ki. A tömlő ott végződik, ahová a desztillált vizes lombikot, pl. egy 5 vagy 10 literes lombikot (a lombik térfogatát és formáját maga állíthatja be). A kandalló úgy lesz beállítva, hogy szükség szerint automatikusan feltöltődjön. Az Ön egyetlen feladata az lesz, hogy ellenőrizze, van-e még elég víz az utántöltő tartályban.

* SMART HOME - az intelligens otthon felár ellenében elérhető. Ez azt jelenti, hogy a kandallót egy vezérlőegységen keresztül vezérelheti, amelyet a lakásban vagy házban kell felszerelni, és amely mindent vezérel a lakásban vagy házban. Egy vezérlője van az egész házhoz. Mi nem szállítjuk ezt a készüléket, a kandallónk a SMART HOME lakáshoz vagy házhoz van csatlakoztatva. Be- és kikapcsolási funkciók és állítható lángmagasság 7 fokozatban.