Gőzkandalló 2500 3D mélység 250mm 1 színű

- 20% ÚJDONSÁG

Méret: 2500 x 300 x 250 mm
Beépítési méret: 2480 x 280 x 270 mm

Tartozékok:
Gyártó: Water vapor fireplace LODOR
Garancia idő: 24 hónap
A termék kódja: 3D2500 (2500/300/1)
Hozzáférhetőség: 1db 2024.10.31.
1 807 693 Ft Ár ÁFA nélkül
2 295 770 Ft db
Eredeti ár 2 869 713 Ft , Árengedmény 20 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Víztartály: 3.5L

Teljesítmény: 500W

Súly: 38kg

Csatlakozás: 230V

Égési idő 6h - 24h/7 a beállítástól függően


Az égési hatás száraz gőzt eredményez, amely minimális nedvességet tartalmaz.
Bármilyen tárgyat elhelyezhet a gőztűzhelyünk közvetlen közelében a tűzhatás fölött, a száraz gőz nem nedvesíti vagy károsítja azokat.
Ezért a kandalló fölé tévét, képet vagy bármit elhelyezhet a károsodás veszélye nélkül.

Az alapmodell megrendelése esetén az ár tartalmazza:

* Távirányító a be- és kikapcsoláshoz, valamint a láng magasságának 7 fokozatú beállításához.

* A kandalló kézzel is vezérelhető a kandallón, be- és kikapcsolható és 7 lángmagasságra állítható.

* Az árban benne van egy tömlő, amelyen keresztül a kandalló automatikusan desztillált vizet pumpál a kandallóba, amikor a töltés be van kapcsolva. Amikor megtelt, automatikusan kikapcsol.

* A gőztűzhely speciálisan kezelt, így az égő tűzutánzat szinte megkülönböztethetetlen a hagyományos tűztől.

Fizetős szolgáltatások:

* A tűz hangja külön díj ellenében lehetséges. A kandalló bekapcsolásakor a tűz hangja automatikusan hallatszik. A hangerő manuálisan állítható a kandallóban.

* Ha korlátlan töltést fizet, a kandalló addig fog működni, ameddig csak akarja, pl. akár 24 óráig. A kandalló alól vagy a kandalló oldaláról (szükség szerint) 1-5 méter hosszú töltőcsövet hozunk ki. A cső abban a térben végződik, ahol egy vödröt fog tartani desztillált vízzel, például egy 5 literes vagy 10 literes (a tartály térfogatát és alakját saját kezűleg állíthatja be). A kandalló szükség szerint automatikusan feltöltődik. Az Ön feladata csak az lesz, hogy ellenőrizze, van-e még elegendő víz a töltőtartályban.

* Az APP-on keresztüli vezérlés felár ellenében lehetséges. Ez azt jelenti, hogy az APP-on keresztül mobilról irányíthatod a kandallót, és nem is kell otthon lenni. Be- és kikapcsolási funkciók és 7 fokozatban állítható lángmagasság. Az ügyfelek egy része nem akarja megvárni a kandalló beindítását, ami 2 percet vesz igénybe, és hazaérkezés előtt szeretné bekapcsolni, hogy a gőzkandalló a lakásba, házba való belépés után teljes mértékben üzemeljen. Android Google Home, iPhone My Home.

* SMART HOME – okosotthon felár ellenében elérhető. Ez azt jelenti, hogy a kandallót a vezérlőegységen keresztül vezérelheti, amelyet a lakásban vagy házban kell telepíteni, és amely mindent vezérel a lakásban vagy házban. Egy vezérlője van az egész házhoz. Ezt a készüléket nem mi szállítjuk, kandallónk egy SMART HOME lakáshoz vagy házhoz van csatlakoztatva. Be- és kikapcsolási funkciók és 7 fokozatban állítható lángmagasság.

2295770