Gőzkandalló 2200 3D mélység 300mm 1 színű

- 20%

Méret: 2200 x 300 x 250 mm
Beépítési méret: 2180 x 280 x 270 mm

Tartozékok:
Gyártó: Water vapor fireplace LODOR
Garancia idő: 24 hónap
A termék kódja: 3D2200 (2200/300/1)
Hozzáférhetőség: 1db 2024.10.31.
1 387 850 Ft Ár ÁFA nélkül
1 762 570 Ft db
Eredeti ár 2 203 213 Ft , Árengedmény 20 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Víztartály: 4,8 liter

Teljesítmény: 910 W

Súly: 52 kg

Csatlakozás: 230 V

Égési idő: 6h - 24h beállítástól függően

 

Az égető hatás eredménye száraz gőz, amelyben minimális a nedvesség.
Gőzkandallónk közvetlen közelébe a tűzhatás fölé tetszőleges tárgy elhelyezhető, a száraz gőz nem nedvesíti és nem károsítja azokat.
Így elhelyezhet TV-t, képet vagy bármit a kandalló fölé, anélkül, hogy megsérülne.

Az alapmodell rendelése esetén az ár tartalmazza:

* Aroma – Hozzon létre gyönyörű illatos légkört 2 cserélhető illat segítségével. Egyszerre bekapcsolhat egy vagy két illatot, vagy mindkettőt.

* Távirányító a be-, kikapcsoláshoz és a láng magasságának 7 fokozatba állításához.

* A kandalló manuálisan is vezérelhető a kandallón, ki-be kapcsolható és 7 lángmagasságra állítható.

* Az ár tartalmaz egy csövet, amelyen keresztül a kandalló a töltés bekapcsolása után automatikusan desztillált vizet pumpál a kandallóba. Feltöltés után automatikusan kikapcsol.

* A gőzkandalló speciálisan úgy lett kialakítva, hogy az égő tűz utánzata szinte megkülönböztethetetlen a klasszikus tűztől.


Fizetős szolgáltatások:

* A tűz hangja külön díj ellenében lehetséges. A kandalló bekapcsolásakor a tűz hangja automatikusan hallatszik. A hangerő manuálisan állítható a kandallóban.

* Ha korlátlan töltést fizet, a kandalló addig fog működni, ameddig csak akarja, pl. akár 24 óráig. A kandalló alól vagy a kandalló oldaláról (szükség szerint) 1-5 méter hosszú töltőcsövet hozunk ki. A cső abban a térben végződik, ahol egy vödröt fog tartani desztillált vízzel, például egy 5 literes vagy 10 literes (a tartály térfogatát és alakját saját kezűleg állíthatja be). A kandalló szükség szerint automatikusan feltöltődik. Az Ön feladata csak az lesz, hogy ellenőrizze, van-e még elegendő víz a töltőtartályban.

* Az APP-on keresztüli vezérlés felár ellenében lehetséges. Ez azt jelenti, hogy az APP-on keresztül mobilról irányíthatod a kandallót, és nem is kell otthon lenni. Be- és kikapcsolási funkciók és 7 fokozatban állítható lángmagasság. Az ügyfelek egy része nem akarja megvárni a kandalló beindítását, ami 2 percet vesz igénybe, és hazaérkezés előtt szeretné bekapcsolni, hogy a gőzkandalló a lakásba, házba való belépés után teljes mértékben üzemeljen. Android Google Home, iPhone My Home.

* SMART HOME – okosotthon felár ellenében elérhető. Ez azt jelenti, hogy a kandallót a vezérlőegységen keresztül vezérelheti, amelyet a lakásban vagy házban kell telepíteni, és amely mindent vezérel a lakásban vagy házban. Egy vezérlője van az egész házhoz. Ezt a készüléket nem mi szállítjuk, kandallónk egy SMART HOME lakáshoz vagy házhoz van csatlakoztatva. Be- és kikapcsolási funkciók és 7 fokozatban állítható lángmagasság.